bewaar
Beerenburg haardvuurtje
Beerenburg haardvuurtje
bewaar

Beerenburg haardvuurtje

Kruidig warm borreldrankje voor als het buiten koud en guur is.

5 min. bereiden
30 min. wachten
6waarderingen

Ingrediënten

8 personen

1

medium handsinaasappel

4

kruidnagels

1

kaneelstokje

3 stuks

steranijsjes

300 ml

Beerenburg kruidenbitter

800 ml

troebel appelsap

Aan de slag

1

Boen de sinaasappel schoon en snijd in plakken.

2

Doe de sinaasappel, specerijen, Beerenburg en het appelsap in een pan en laat op laag vuur 30 min. trekken, maar laat niet koken.

3

Verdeel het drankje met de sinaasappelplakjes over de (hittebestendige) glazen of bekers en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Beerenburg haardvuurtje

Kruidig warm borreldrankje voor als het buiten koud en guur is.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig