bewaar
Butter chicken in wraps
Butter chicken in wraps
bewaar

Butter chicken in wraps

Leg een tortilla neer, vul 'm met kip, groente en fruit en... rollen maar!

15 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

320 g

kipdijfilet

1 el

arachideolie

80 ml

mix voor butter chicken in kuipje

500 g

verse gesneden hutspotgroenten

100 ml

kraanwater

8

gordita's

3

stronken witlof

175 g

verse mango stukjes

1

limoen

Leg een tortilla neer, vul 'm met kip, groente en fruit en... rollen maar!

Aan de slag

1

Snijd de kipdijfilet in repen. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de kip 3 min. Voeg de kruidenpasta en hutspotgroente toe en bak nog 2 min mee. Voeg het water toe en laat op laag vuur 8 min. met de deksel op de pan stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Verwarm ondertussen de gordita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en snijd het witlof in de lengte in reepjes.

4

Snijd de mango in kleinere blokjes. Pers de helft van de limoen uit en snijd de andere helft in partjes.

5

Meng het witlof, de mango, het mangosap en limoensap en breng op smaak met peper en eventueel zout. Beleg de gordita’s met het kipmengsel en de helft van de witlofsalade. Serveer met de rest van de salade en limoenpartjes.

tip

combinatietipLekker met grofgesneden koriander.