bewaar
Miniwraps met kip en boerenkoolsalsa
Miniwraps met kip en boerenkoolsalsa
bewaar

Miniwraps met kip en boerenkoolsalsa

Oer-Hollands, maar met een Mexicaans tintje: boerenkoolsalsa op een wrp met kip.

25 min. bereiden
10 min. oventijd
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

12

miniwraps

3 el

baked tortillas seasoning spread fresh lemon & koriander

300 g

kipfilethaasje

1 el

arachideolie

80 g

koelverse babyboerenkool

1 el

jalapeñopeper in pot

2

tomaten

50 g

witte kaas

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • bakplaat

  • grillpan

Oer-Hollands, maar met een Mexicaans tintje: boerenkoolsalsa op een wrp met kip.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de miniwraps op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de bovenkant van de wraps met seasoning spread en bak ze 10 min. in het midden van de oven.

2

Bestrijk ondertussen de kipfilethaasjes met de olie en bestrooi met peper en zout. Verhit een grillpan en gril de kip 8 min. Keer halverwege.

3

Snijd de babyboerenkool zo fijn mogelijk en doe in een kom. Snijd de jalapeño’s fijn. Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Voeg toe aan de boerenkool, samen met de jalapeño’s en de seasoning spread. Meng tot een salsa.

4

Neem de miniwraps uit de oven en leg op een ruime schaal. Snijd de kiphaasjes in stukken en verdeel over de wraps. Schep de boerenkoolsalsa erop en verkruimel de witte kaas erover.