bewaar
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
bewaar

Bananenpannenkoekjes met pecannoten

Gezond ontbijten wordt een feest met deze gezonde pannenkoekjes.

15 min. bereiden
102waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

banaan

2

middelgrote eieren

½ tl

gemalen kaneel

2 el

milde olijfolie

40 g

ongezouten pecannoten

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Gezond ontbijten wordt een feest met deze gezonde pannenkoekjes.

Aan de slag

1

Snijd de banaan in stukken en doe samen met de eieren en kaneel in een hoge beker. Pureer met de staafmixer tot een glad mengsel.

2

Verhit de helft van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak 3 pannenkoekjes van Ø 8 cm in ca 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bak zo ook de andere pannenkoekjes. Hak ondertussen de pecannoten grof. Strooi over de pannenkoekjes en serveer.

Bananenpannenkoekjes met walnoten

Instructievideo - 00:29 min.