Tomatenchutney

De lekkerste chutney maak je zelf.

125 kcal

40 min. bereiden

licht pittig

3.2/5

(14)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • weckpot (à 500 ml)


Aan de slag

  1. Snijd de tomaten in partjes. Snipper de ui. Schil en rasp de gember. Breng de tomaten, ui en gember met de overige ingrediënten aan de kook in een pan met dikke bodem. Laat op middelhoog vuur 20 min. koken. Roer regelmatig. Draai het vuur laag en laat nog 10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout. Vul de weckpot tot de rand met de tomatenchutney. Sluit direct af en laat omgekeerd afkoelen.

  • bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Wat vond je van dit recept?

Tomatenchutney

De lekkerste chutney maak je zelf.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig