Spaarders, bedankt!

Samen hebben jullie €1.600.000 gespaard voor alle amateurvoetbalclubs in Nederland. Met het opgehaalde bedrag van Voetbalpassie kunnen de verenigingen bijvoorbeeld trainingsmateriaal aanschaffen of een financiële reserve opbouwen voor het onderhoud van de velden of de kantine. Benieuwd naar het eindbedrag van jouw club? Bekijk deze in de AH app onder het Voetbalpassie-spaarprogramma. Deze vind je op de homepage van de AH app onder ‘Mijn Albert Heijn’ en klik op ‘Ga naar overzicht’.

Top-5 lokale clubs Voetbalpassie

Van de deelnemende clubs kwamen 1.140 clubs uit op een bedrag tussen de €500 – €1.000. Meer dan 570 clubs kwamen uit op een sponsorbijdrage tussen de €1.000 – €2.000 euro. 117 clubs zijn zelfs boven de €2.000 uitgekomen! De vijf clubs met de hoogste Voetbalpassie-sponsorbijdrage:

 

  1. SC Feyenoord amateurs € 9.368,-
  2. R.K.S.V. Roda ’23 € 4.120,-
  3. Delta Sports € 3.943,-
  4. Sporting Martinus € 3.858,-
  5. Nieuwerkerk € 3.594,-

Over Voetbalpassie

In de AH app kon je bij aankoop van meer dan 1.500 deelnemende actieproducten Voetbalpassiepunten sparen. Op alle groente en fruit aankopen werden zelfs dubbele spaarpunten gegeven. Met een volle digitale spaarkaart van 10 punten werd een lokale voetbalclub naar keuze met €1 gesponsord.

Meegedaan aan de winacties?

Bij aankoop van Red Bull, Lay’s, Heineken, Coca-Cola of Calvé maakte je kans op vette voetbalprijzen. Winnaars van de winacties worden door het merk geïnformeerd over hun prijs.

Win te gekke prijzen zoals een Heineken® BLADE

Beleef een Eredivisie wedstrijd vanuit een Skybox met 3 vrienden, win kaarten voor Oranje of andere voetbalprijzen bij aankoop van Heineken (0.0)

Ga naar website winactie

Leef een dag als een prof bij RB Leipzig

Ervaar hoe het is om een prof te zijn bij RB Leipzig of claim een unieke voetbalexperience in New York, Salzburg of Leipzig.

Ga naar website winactie

Ontmoet je helden in het echt

Maak kans op unieke oranje prijzen en wie weet krijg jij straks een voetbalclinic van twee OranjeLeeuwinnen of zit je met je hele familie op de tribune voor de eerstvolgende wedstrijd!

Ga naar website winactie

Maak kans op wedstrijdtickets voor Oranje

Of maak kans om jouw voetbalskills te boosten met een clinic van een ex-international.

Ga naar website winactie

Win een meet & greet met Lieke Martens

Maak bij aankoop van Lay’s kans op een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona. Incl. vlucht, hotel & wedstrijdtickets voor 2 personen.

Ga naar website winactie

Winactie AH: Alvast je club geselecteerd

Had jij voor 13 september al aangegeven dat je mee wilt doen aan de winactie? Dan maak je kans op vette voetbalprijzen. Winnaars worden na zondag 12 september op de hoogte gebracht.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden van digitaal sparen en de spaaractie van Voetbalpassie.

Meest gestelde vragen en algemene voorwaarden

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Voetbalpassie.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van digitaal sparen en de spaaractie van Voetbalpassie.