Voetbalpassiepunten sparen

AH Klantenservice

Wat houdt Voetbalpassie in?

Vanaf 13 september t/m 3 oktober kan je Voetbalpassiepunten sparen voor jouw favoriete lokale voetbalclub.

Sparen doe je heel makkelijk met de AH app (vanaf versie 7.34).

Voor elke €1 die je besteedt aan de deelnemende producten ontvang je 1 Voetbalpassiepunt. Bij 10 punten heb je een volle spaarkaart waarmee je met 1 euro je club kunt sponsoren.

Je spaart bij je aankopen in de Nederlandse AH winkels, bij de AH to go winkels en bij je online boodschappen in Nederland.

Sparen start vanaf 13 september t/m 3 oktober 2021. Je volle spaarkaart kan je sponsoren tot een week na de spaarperiode, uiterlijk zondag 10 oktober.

Lees meer op de actiepagina.

Actiepagina

Hoe kan ik meedoen aan de Voetbalpassie spaaractie?

Hier heb je de AH app voor nodig met versie 7.34. Als je nieuw bent dan moet je ook een account maken en activeren op ah.nl.

Als dit gebeurd is of je had al een ah.nl account moet je het sparen eerst activeren in de AH app. Ga naar de homepagina in de AH app en klik op Voetbalpassie onder de rubriek ‘Mijn Albert Heijn’. Volg de stappen om het sparen te activeren.

Klik hier om te zien hoe je kunt meedoen

Activeren Voetbalpassie sparen

Welke producten moet ik kopen om Voetbalpunten te sparen?

In de winkel herken je de deelnemende producten aan de schapkaartjes. In de AH app; klik op de homepagina van de AH app op de grote Voetbalpassie banner bovenaan.

Je kunt alle deelnemende producten ook op de website bekijken.

Deelnemende producten

Spaar ik niet automatisch mee voor Voetbalpassiepunten als ik al digitaal spaarde?

Nee, voor deze spaaractie geldt een uitzondering. Deze moet je echt activeren door op de button ‘ik doe mee’ te klikken.

Kan ik als zakelijke klant meesparen voor Voetbalpassiepunten?

Nee, helaas is dat technisch niet mogelijk. Je kan alleen met een particulier ah.nl account meedoen aan de spaaractie.

Ik ben mij vergeten aan te melden voor Voetbalpassiepunten. Kan ik de punten achteraf nog krijgen?

Dat kan helaas niet.

Ik heb geen of te weinig Voetbalpassiepunten ontvangen, hoe kan dat?

Controleer voor de zekerheid of je wel de juiste producten hebt gekocht waar je een voetbalpunt bij krijgt.

Online besteld? Houd er dan rekening mee dat je spaarzegels al minimaal 5 uur vóór de levering van jouw boodschappen worden bijgeschreven. Dit zie je terug in je spaargeschiedenis in de AH app. Klik daarvoor op de 3 puntjes rechts bovenaan de spaarpagina.

Klopt het puntenaantal volgens jou niet? Neem dan contact met ons op via één van de contactopties onderaan deze pagina.

Kan ik mijn club wijzigen om Voetbalpassiepunten voor te sparen?

Ja, dat kan. Kies een andere club door op het tabblad ‘jouw club’ op ‘wijzig club’ te klikken. Zoek je nieuwe club op en daarna kun je sparen voor en/of sponsoren aan deze club.

Ik kan de club waarvoor ik voetbalpunten wil sparen niet vinden.

Zoek dan eerst even op de plaats van de voetbalclub in plaats van de clubnaam. Wanneer je op een plaatsnaam zoekt toont de app alle voetbalclubs in die plaats. Grote kans dat je 'm zo wel vindt.

Ik heb een volle Voetbalpassie spaarkaart. Wordt dit automatisch aan de club gedoneerd?

Nee, je moet echt op de button ‘sponsoren’ klikken.

Onder jouw spaarkaart zie je een knop 'Sponsoren'. Klik hierop en geef aan met hoeveel volle spaarkaarten je jouw club wilt sponsoren. Als je een volle spaarkaart hebt is het handig om deze meteen te sponsoren. Zo kan iedereen de actuele club tussenstand zien in de AH app.

In de app zie je 2 verschillende bedragen:
Clubstand = de totale waarde dat alle spaarders bij elkaar hebben gespaard voor deze club.

Jouw bijdrage = de totale waarde van het bedrag dat jij alleen hebt gespaard voor deze club.

Ik heb volle spaarkaarten gedoneerd aan een club. Kan ik dit nog wijzigen?

Nee, helaas is het na donatie niet mogelijk om dit nog aan een andere club te sponsoren.

Ik wil voor meerdere clubs Voetbalpassiepunten sparen kan dat?

Dat kan uiteraard. Je kan alleen niet 2 clubs tegelijk kiezen. Eerst sponsor je de ene club met het aantal volle kaarten die jij wilt weggeven. Dit kan je doen door op + of - te klikken (afb.).

Vervolgens kies je een andere club door op het tabblad ‘jouw club’ en dan op ‘wijzig club’ te klikken. Zoek je nieuwe club en vanaf dat moment kun je sparen voor deze club.

Waarom kan ik alleen digitaal voetbalpassie punten sparen met de AH app?

Het sparen en sponsoren via de app gaat snel en het is wat praktischer. Bovendien zijn Voetbalpassiepunten veilig opgeslagen in de app, ze kunnen niet meer kwijtgeraakt worden, sparen gaat automatisch, het scheelt veel gedoe met plakken en het scheelt ook veel papier wat gunstig is voor het milieu.

Hoe komt het geld van de Voetbalpassiepunten bij de clubs terecht en wat kunnen ze ermee doen?

Via de KNVB wordt al het gespaarde geld overgemaakt naar de clubs. De clubs mogen helemaal zelf bepalen wat ze met het geld doen. Ze kunnen er bijvoorbeeld nieuwe netten, pionnen of voetballen van kopen.

Waarom kan ik alleen maar Voetbalpassiepunten sparen voor voetbalclubs?

Voetbal is met 3000 clubs de grootste sport van Nederland. Albert Heijn is supporter van voetballend Nederland en heeft een samenwerking met de KNVB. Samen hebben we deze spaaractie georganiseerd om zo alle amateurclubs te steunen.

Kan ik ook Voetbalpassiepunten aan iemand anders geven?

Ja dat kan. Degene die graag spaarpunten van jou zou willen, stuurt jou dan een verzoek om punten te delen via whatsapp bijvoorbeeld. Je ontvangt dan een verzoek met een link daarin die uitkomt in de app. Via deze link kan je het aantal punten intypen (door de + of – toets) die jij wilt weggeven.

Hier kan je ook nog even zien hoe het werkt.

punten delen

Ik wil stoppen met sparen voor Voetbalpassiepunten, kan dat?

Dat kan, alleen spaar je dan niet meer automatisch mee met toekomstige spaaracties. Die zal je dan te zijner tijd weer opnieuw moeten activeren als er een nieuwe spaaractie is. Overigens heeft dit geen invloed op Koopzegels sparen. Dat moet je afzonderlijk in-of uitschakelen.

Je stopt met sparen voor Voetbalpassiepunten door op de 3 puntjes te klikken rechts bovenaan op de spaarpagina. Klik op ‘stoppen met digitaal sparen’.

Hoe doe ik mee aan de winacties voor Voetbalpassie?

Als je Voetbalpassie al vóór 13 september had geactiveerd in de AH app kon je meedoen aan een winactie. Die is inmiddels afgelopen.

Er zijn ook nog winacties georganiseerd door een aantal deelnemende A-merken. Welke dat precies zijn kun je nalezen op de speciale actiepagina. Vragen met betrekking tot de acties kun je stellen bij het A-merk via de actiepagina, omdat deze geheel door hen zelf zijn georganiseerd. Je vindt de contactgegevens veelal onder de actievoorwaarden van de betreffende winactie.

Waar vind ik de actievoorwaarden van Voetbalpassiepunten sparen?

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Actievoorwaarden

Contact