Laatste week sparen voor oceaanplaatjes!

Ontdek alleen deze week nog de magie van de zee!

✔ Gratis oceaanplaatjes bij iedere €10 aan boodschappen.

✔ De spaaractie loopt van 5 september t/m 2 oktober 2022.

✔ Een stickerpakje bevat 3 stickers en als je geluk hebt ook nog een tattoo!

✔ Plak ze in het bewaaralbum of luister de podcast en kom nog meer te weten over de magische oceaan en haar bewoners.

Sluit je aan bij Expeditie Oceaan en spaar ze allemaal!

Bekijk alle oceaandieren

Ga mee op expeditie

Luister onze podcast

Wil je nog meer weten over de oceaan? Luister dan ook naar de podcast van Expeditie Oceaan met 8D-audio. Duik samen met Freek in de wondere onderwaterwereld en ontdek nog meer feitjes en geluiden!

Luister mee

Duik in onze oceaanshop

Duik in onze oceaanshop en misschien vang je wel een mooie knuffel van een van de oceaandieren van Expeditie Oceaan. Dat zou een mooie vangst zijn!

Vis in de oceaanshop

Kom in actie!

Wat kan jij doen om de wereld een beetje beter achter te laten? Kom in actie en ontdek onze tips om minder plastic te gebruiken, of minder te verspillen.

Naar tips

Ga bij Naturalis op Expeditie Oceaan

In Naturalis dompelt jong en oud zich onder in de wonderijke wereld die natuur heet. Neem een duik en ga met het hele gezin op expeditie door de tentoonstellingszalen vol met het mooiste uit de natuur. Onder én boven water! De hele maand september staat de oceaan in de spotlight bij Naturalis. Bekijk via onderstaande link wat je allemaal bij Naturalis kunt doen.

Naturalis Biodiversity Center, Studio Freek en Albert Heijn sloegen de handen ineen om dit album vol met (v)indrukwekkende feitjes over de oceaan te maken. Zo laten we de schoonheid van de natuur en het belang van biodiversiteit zien aan een groot publiek.

Naar alle activiteiten

Lespakket voor groep 5/6 en groep 7/8

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt zeker voor klassen aan het begin van het schooljaar. Na een lange zomervakantie begint het proces van groepsvorming opnieuw: de leerlingen verkennen elkaar, de leerkracht, de regels. Uitgeverij Blink heeft een les ontwikkeld voor groep 5/6 en groep 7/8.

Naar lespakket

Veel gestelde vragen over Expeditie Oceaan