Gratis producten bij je online bestelling

Gratis product bij je online bestelling

Ontvang gratis extraatjes bij je bestelling.

Spa Touch Lime Jasmine

Spa Touch is een heerlijke combinatie van het puurste water uit het hart van de Venen met een vleugje natuurlijke smaak van citroen en jasmijn. *Aan elke particuliere bestelling met Water, Water met smaak een Fruitfrisdranken wordt een flesje Spa Touch of Lime Jasmine 0,5 liter toegevoegd.
Naar het water assortiment

Ontvang Spa Touch Lime Jasmin bijvoorbeeld bij:

Haribo Favourites Mix

In de Haribo Favourites Mix zitten al jouw favorieten snoepjes. Heerlijk om alleen op te eten of om te delen met vrienden en familie. *Aan elke particuliere bestelling met Snoep, Chocolade en Koek wordt een zakje Haribo Favourites Mix toegevoegd.
Naar het snoep assortiment

Ontvang Haribo Favourites Mix bij:

Brand IPA 0.0

Brand IPA 0.0% is hoppig, citrusachtig en fris. De fruitige geuren ontstaan door het dryhoppen met cascade, amarillo en mosaic hop en hebben een zachte bitterheid. *Aan elke particuliere bestelling met Speciaal bier en Rode wijn wordt een pakje Brand IPA 0.0 toegevoegd.
Meer speciaal bier?

Ontvang Brand IPA 0.0 bijvoorbeeld bij:

Gratis artikelen proberen

Wil je gratis producten uitproberen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Elke week hebben wij één of meer producten die je gratis krijgt bij bestelling van bepaalde producten. Zo kun je nieuwe producten uitproberen. Je ontvangt deze gratis producten bij je bestelling zodat je ze thuis kunt proberen. Wie weet zit jouw nieuwe favoriet hier wel tussen! Wist je trouwens dat je al onze nieuwe producten terug kunt vinden op één pagina? Bekijk hier de pagina met nieuwe producten.

Gratis producten bij je online bestelling

De gratis samples die wij aanbieden gelden alleen bij een online bestelling. Lees altijd goed de voorwaarden om er zeker van te zijn dat jij gratis artikelen bij je bestelling krijgt. Voeg het product waar je het gratis product bij krijgt toe aan je winkelmandje en wij verzorgen de rest. De gratis producten stoppen wij namelijk bij de rest van je boodschappen zodat je ze gemakkelijk terug kunt vinden.

Loading interface...