Ze zijn er weer!

Ook zo'n zin in Sinterklaas en schalen vol lekkers? Alles voor Sinterklaas vind je hier, van de lekkerste kruidnoten tot chocoladeletters en marsepein. En je hoeft niet per se te wachten tot 5 december, je kunt ook nu alvast genieten van alle sintlekkernijen voor op het werk.

Sint lekkernijen voor al je collega's

Verras je collega's met een Sint lekkernij op het werk! Werken jullie vanuit huis? Stuur dan dit jaar je werknemers een chocoladeletter, amandelstaaf of wat anders lekkers op. Zo laat je je collega's, ook in deze tijd, weten dat je aan ze denkt.

Sint lekkernijen voor al je collega's

3 tips om het heerlijk avondje voor te bereiden

Tip 1: sla snoepgoed op tijd in

Kruidnoten zijn al vroeg in het jaar verkrijgbaar. En stiekem is dat best handig. Zet in de bedrijfsruimte wat schaaltjes met lekkernijen neer zodat klanten en collega's een heerlijk welkom krijgen.

Bekijk ons Sint assortiment

Tip 2: maak van Pakjesavond een tafelavond

Een eigen draai geven aan Sinterklaas? Ga gourmetten of fonduen met collega's om in de stemming te komen. Geef de gourmet of fondue een thematisch tintje met onze recepten.

Bekijk fonduerecepten

Tip 3: krijg alles voor Sinterklaas bezorgd

Rond het heerlijk avondje wil je veel in huis halen. Onze bezorgers bezorgen de Sinterklaas boodschappen tot aan de werkvloer waardoor je zelf niet hoeft te sjouwen.

Maak een zakelijk account aan