Vergroot zichtbaarheid, verhoog conversie

Met Sponsored Products bereik je de AH-shopper door jouw producten een extra boost te geven. Je vergroot je zichtbaarheid binnen het zoekresultaat. Dit kan zowel op AH.nl als in de AH app. Adverteren is mogelijk in alle categorieën en op alle zoekwoorden die op jouw producten van toepassing zijn en altijd als 'advertentie'.

Sponsored Products maakt gebruik van een biedingsplatform. Hier kun je per product aangeven wat je uit wilt geven aan een advertentie. Je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt. Sponsored Products is bedoeld om extra op te vallen na een zoekopdracht van een klant. Zo vergroot je je zichtbaarheid en verhoog je jouw conversie.

Voordelen van Sponsored Products

1. Bepaal je eigen zoekwoorden

Jij kiest op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Je producten worden beter zichtbaar als de AH-shopper hier op zoekt.

2. Word beter zichtbaar

Vergroot je zichtbaarheid door boven in de zoekresultaten te komen op AH.nl en in de AH App. Hierdoor realiseer je meer clicks wat leidt tot een verbetering van jouw organische zoekresultaat.

3. Betaal per klik (CPC)

Je betaalt alleen als er op jouw advertentie geklikt wordt. Dus geen Tech Fee of budgetten per campagne of productgroep. De Cost per Click (CPC) bepaal je helemaal zelf.

4. Realtime data voor optimalisatie

Verkrijg realtime data om je Sponsored Products te monitoren en, waar nodig, bij te sturen.

Ga nu van start met Sponsored Products!

Je eerste campagne is zo gemaakt

Om gebruik te maken van Sponsored Products log je in via het AHMS portaal. Na inloggen kom je in een andere online omgeving waar je makkelijk je eerste campagne kan aanmaken.