Lekker Luchtige Snacks

Een lekkere snack maar toch verantwoord. Met de luchtige snacks van Lay's Oven Baked, PopWorks en Snack-a-Jacks maak je een goede keuze zonder in te leveren op smaak! Alle drie de luchtige snacks zijn beschikbaar in verschillende maten en smaken.

Lay's Oven Baked

Ontdek de iconische smaak van Lay's, nu in een luchtige variant met Lay's Oven Baked chips. Geniet van dezelfde heerlijke smaak met 50% minder vet dan traditionele aardappelchips, waardoor je op een verantwoorde manier kunt genieten van je favoriete snackmoment. Kies uit onze selectie van 5 verrukkelijke smaken: Roasted Paprika, Barbecue, Naturel, Mediterranean Herbs en Cheese & Onion. Naast onze Oven Baked chips, bieden we ook knapperige biscuits aan - perfect voor bij de borrel of als een smakelijke snack, vooral in combinatie met een van onze Lay's dipsauzen. Ontdek onze smaken vandaag nog en geniet van een overheerlijke snackervaring.

PopWorks

Dé gepopte en gekruide maïschips, met maar 4 ingrediënten. Zo heb je de beste crunch & smaak en kan je toch verantwoord snacken. Popworks heeft namelijk vegan smaken, is gluten vrij en is 40% tot 60% minder vet dan gewone aardappelchips, want nooit gefrituurd! Maar bovenal erg lekker. Met PopWorks kan je op de perfecte manier lekker luchtig snacken!

Snack-a-Jacks

Elke dag jezelf verwennen met iets lekkers tussendoor? Neem Snack-a-Jacks rijstwafels! Want Snack-a-Jacks is een luchtige rijstwafel, vol van smaak, en lekker verantwoord! Snack-a-Jacks is verkrijgbaar in zowel zoete als hartige smaken zodat je elk moment van de dag verantwoord kunt genieten. Lekker voor bij de thee, voor de hartige trek, aan het einde van de middag of zomaar als iets lekkers tussendoor.

Snack-a-Jacks Crispies

Naast de klassieke grote rijstwafel. Heeft Snack-a-Jacks ook een kleine variant, Snack-a-Jacks Crispies! Net zo lekker als de grote rijstwafels maar dan in een handig meeneem zakje. Perfect om mee te nemen naar school of je werk. Maar ook perfect als lekkere snacks tijdens een wandeling, fietstocht of stranddag. Net als de grote rijstwafel zijn de smaken Barbecue Paprika en Cheese beschikbaar, maar de Crispies hebben ook nog de unieke Sour Cream & Chive als smaak.