Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas

Parmezaanse kaas

Geen genoeg van Parmezaanse kaas? Vind de beste recepten met die heerlijk hartige typisch Italiaanse kaas. Geef alle gerechten een extra vleugje Italië.

Spaghetti aglio e olio met verse kruiden

Spaghetti aglio e olio met verse kruiden

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

3 tenen

knoflook

20 g

verse platte peterselie

15 g

verse basilicum

75 g

Parmigiano Reggiano

75 ml

extra vergine olijfolie Gran Fruttato

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.
  2. Snijd ondertussen de knoflook, peterselie en het basilicum fijn. Rasp de kaas.
  3. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook 4 min. op laag vuur. Voeg de spaghetti, peterselie, het basilicum en de helft van de kaas toe. Schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de spaghetti met de rest van de kaas en serveer.