Parmezaanse kaas
Geen genoeg van Parmezaanse kaas? Vind de beste recepten met die heerlijk hartige typisch Italiaanse kaas. Geef alle gerechten een extra vleugje Italië.

Spaghetti aglio e olio met verse kruiden
Ingrediënten
4 personen
300 g
spaghetti
3 tenen
knoflook
20 g
verse platte peterselie
15 g
verse basilicum
75 g
Parmigiano Reggiano
75 ml
extra vergine olijfolie Gran Fruttato
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.
- Snijd ondertussen de knoflook, peterselie en het basilicum fijn. Rasp de kaas.
- Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook 4 min. op laag vuur. Voeg de spaghetti, peterselie, het basilicum en de helft van de kaas toe. Schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de spaghetti met de rest van de kaas en serveer.