Ma­kreel-clubs­and­wich met friet­jes

(73) waardeer
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 73

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 220 °C. Patat op bakplaat in oven goudbruin bakken. Makreel in stukjes breken, graten verwijderen. Tomaat en komkommer schoonmaken en in plakjes snijden. Bieslook fijnknippen. Sneetjes brood goudbruin roosteren en aan een kant met wat aioli besmeren. 4 sneetjes met tomaat en makreel beleggen. 4 sneetjes met komkommer en makreel beleggen. Met wat bieslook en peper bestrooien. Met komkommer belegde sneetjes op de sneetjes met tomaat stapelen. De andere sneetjes brood er met de besmeerde kant naar beneden op leggen. Clubsandwiches op 4 borden leggen en diagonaal doormidden snijden. Eventueel in elke helft een lange prikker steken. Rest bieslook, komkommer en tomaat mengen. Met azijn, zout en peper op smaak brengen. Salade en patat op de borden scheppen, rest aioli erbij geven.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 777 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 90 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.