Kip­cordon­bleu

(24) waardeer
hoofdgerecht 1 personen
3 24

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • kleine ovenschaal, ingevet

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 250 °C. Aardappel schoonboenen, met vork paar keer inprikken en in magnetron 10 min. op vol vermogen (700 watt) verwarmen. Aardappel insnijden en in theedoek of aluminiumfolie verpakt nog even laten nagaren. Intussen kipfilet in ovenschaal leggen en met peper bestrooien. Kipfilet met ham en brie beleggen en 1/2 el tapenade erover druppelen. Kip in midden van oven in 8-10 min. gaar laten worden. Eikenbladsla met rest van tapenade omscheppen en op bord leggen. Kipfilet en aardappel ernaast leggen.

Tip:

Kipfilet à la minute is extra dungesneden. U kunt ook met een scherp mes een kipfilet overlangs halveren, met plasticfolie afdekken en dan met deegroller platter rollen of zachtjes plat slaan.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 52 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.