bewaar
Pizza met asperges en zalm
Pizza met asperges en zalm
bewaar

Pizza met asperges en zalm

20 min. bereiden
25 min. wachten
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

mix voor pizzabodem

3 el

olijfolie

500 g

groene asperges

1 pakje

tomato frito

2 blikjes

roze zalm

1 zakje

gemalen belegen kaas

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Pizzadeeg volgens gebruiksaanwijzing bereiden met 2 el olie. Bakplaat invetten met rest van olie. Pizzadeeg uitrollen en bakplaat met deeg bekleden. Asperges schoonmaken en in ca. 5 min. beetgaar koken. Pizzabodem besmeren met tomato frito. Zalm laten uitlekken, eventuele velletjes en graatjes verwijderen. Asperges en zalm over pizza verdelen. Kaas erover strooien en pizza in midden van oven in ca. 25 min. krokant bakken. Lekker met ijsbergsla en yoghurtdressing.