Omelet met roerbakgroente en mozzarella

Een makkelijk maaltje: vul je omelet met Italiaanse groente en gesmolten mozzarella voor een gezonde lunch!

420 kcal

15 min. bereiden

3.6/5

(10)

Ingrediënten

Aantal personen

juli 2022 - juli 2022

Aan de slag

  1. Klop de eieren los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel ⅓ van de olie over 2 koekenpannen, schenk ¼ van het eimengsel in iedere pan en bak ca. 2 min. per kant. Houd warm op een bord onder een deksel. Bak zo nog 2 omeletten.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de roerbakgroente ca. 7 min. Breng op smaak met peper. Schep regelmatig om.

  3. Snijd ondertussen de mozzarella in blokjes van ca. 2 cm. Voeg de mozzarella toe aan de groente en verwarm 1 min. mee.

  4. Verdeel de roerbakgroente met mozzarella over de omeletten, vouw dubbel en serveer.

Wat vond je van dit recept?

Omelet met roerbakgroente en mozzarella

Een makkelijk maaltje: vul je omelet met Italiaanse groente en gesmolten mozzarella voor een gezonde lunch!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig