Pompoenpannenkoekjes

Dat de Antillianen zich wel raad weten met ontbijtjes én pannenkoeken, bewijzen deze pompoenpannenkoekjes. Had je deze combi maar eerder ontdekt!

330 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pompoenstukjes in weinig water in ca. 15 min. gaar. Giet af en pureer met de staafmixer tot een gladde puree.

  2. Klop de eieren los en roer met de melk door de pompoenpuree.

  3. Roer het zelfrijzend bakmeel, zout, de suiker en rozijnen door elkaar en roer daar het pompoenmengsel door.

  4. Verhit ¼ van de boter op middelhoog vuur in een koekenpan met antiaanbaklaag. Schep voor 3 pannenkoeken 3 flinke el beslag in de pan. Bak 4 min. op middelhoog vuur. Keer na 3 min. Neem uit de pan, leg op een warm bord en hou warm onder aluminiumfolie. Bak zo nog 9 pannenkoekjes.

  • combinatietipLekker met honing.

Pompoenpannenkoekjes

Dat de Antillianen zich wel raad weten met ontbijtjes én pannenkoeken, bewijzen deze pompoenpannenkoekjes. Had je deze combi maar eerder ontdekt!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel