Tex-mex wraps van de bar­be­cue

Leun achterover en neem iets te drinken terwijl de hete kolen de kaas laten smelten.

(3) waardeer
mexicaans bijgerecht Leun achterover en neem iets te drinken terwijl de hete kolen de kaas laten smelten. 4 personen
5 3

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • aluminiumfolie
  • visklem

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snipper de ui zo fijn mogelijk.
  2. Bestrijk elke wrap met 1½ el salsa. Verdeel achtereenvolgens de kaasplakken, ui en het rookvlees erover.
  3. Rol de wraps op en doe er 2 in een visklem. Wikkel een stuk aluminiumfolie om de klem.
  4. Leg de klem 6 min. op de barbecue zodat de kaas smelt. Keer regelmatig.
  5. Haal de folie van de klem en rooster de wraps nog 1-2 min. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel.
  6. Haal de wraps uit de klem en serveer. Barbecue de volgende wraps op dezelfde manier.

serveertip:

Lekker met zure room en guacamole.

video

TexMex wraps van de bar­be­cue

leuk & snel - 00:30 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 1.120 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
Juni 2018

Tex-mex wraps van de barbecue

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tex-mex wraps van de bar­be­cue

1
1
  • 1 rode ui

Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snipper de ui zo fijn mogelijk.

2
2
  • 4 grote tortillawraps
  • 6 el salsa hot
  • 190 g Goudse jong belegen plakken
  • 100 g runderrookvlees

Bestrijk elke wrap met 1½ el salsa. Verdeel achtereenvolgens de kaasplakken, ui en het rookvlees erover.

3
3

Rol de wraps op en doe er 2 in de visklem. Wikkel een stuk aluminiumfolie om de klem.

4
4

Leg de klem 6 min. op de barbecue zodat de kaas smelt. Keer regelmatig.

5
5

Haal de folie van de klem en rooster de wraps nog 1-2 min. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel.

6
6

Haal de wraps uit de klem en serveer. Barbecue de volgende wraps op dezelfde manier.

serveertip:

Lekker met zure room en guacamole.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.