bewaar
Tex-mex wraps van de barbecue
Tex-mex wraps van de barbecue
bewaar

Tex-mex wraps van de barbecue

Leun achterover en neem iets te drinken terwijl de hete kolen de kaas laten smelten.

20 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode ui

4

grote tortillawraps

6 el

salsa hot

190 g

Goudse jong belegen plakken

100 g

runderrookvlees

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

  • visklem

Leun achterover en neem iets te drinken terwijl de hete kolen de kaas laten smelten.

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snipper de ui zo fijn mogelijk.

2

Bestrijk elke wrap met 1½ el salsa. Verdeel achtereenvolgens de kaasplakken, ui en het rookvlees erover.

3

Rol de wraps op en doe er 2 in een visklem. Wikkel een stuk aluminiumfolie om de klem.

4

Leg de klem 6 min. op de barbecue zodat de kaas smelt. Keer regelmatig.

5

Haal de folie van de klem en rooster de wraps nog 1-2 min. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel.

6

Haal de wraps uit de klem en serveer. Barbecue de volgende wraps op dezelfde manier.

serveertipLekker met zure room en guacamole.

TexMex wraps van de barbecue

Instructievideo - 00:30 min.