bewaar
Burrito’s met zalm, spinazie en erwten
Burrito’s met zalm, spinazie en erwten
bewaar

Burrito’s met zalm, spinazie en erwten

Deze goedgevulde burrito's staan in no time op tafel. Eet smakelijk!

15 min. bereiden
10 min. oventijd
27waarderingen

Ingrediënten

3 personen

400 g

verse spinazie

250 g

graatvrije wilde zalmfilet (diepvries)

223 g

Knorr wereldgerecht burritos

100 ml

water

200 g

tuinerwten

125 g

crème fraîche

100 ml

water

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal (20 x 30 cm)

Deze goedgevulde burrito's staan in no time op tafel. Eet smakelijk!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit de spinazie in een hapjespan. Snijd ondertussen de zalm in blokjes. Meng de kruidenmix uit de verpakking met het water.

2

Roer de kruidenmix door de warme spinazie. Voeg de zalm toe, schep om en verwarm 2 min. mee. Voeg de tuinerwten toe en verwarm 1 min. mee. Meng de sausmix uit de verpakking met de crème fraiche en het water tot een kruidenspread.

3

Bestrijk de tortilla’s uit de verpakking met de helft van de kruidenspread. Verdeel 3⁄4 van het spinazie-zalmmengsel erover. Rol de tortilla’s op tot burrito’s en leg naast elkaar in de ovenschaal. Verdeel de rest van het spinazie-zalmmengsel in een baan over het midden van de rolletjes en verdeel daar de rest van de kruidenspread over. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven.

serveertipDit gerecht is voor drie personen. Wil je er met zijn vieren van eten, serveer er dan tortillachips en een zoetzure komkommersalade bij.

Burrito’s met zalm, spinazie en erwten

Deze goedgevulde burrito's staan in no time op tafel. Eet smakelijk!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig