Afgelopen: Voetbalplaatjes van spelers uit de Eredivisie, of van de OranjeLeeuwinnen en het Nederlands Elftal

Ook dit jaar hebben wij als supporter van voetballend Nederland weer een gave voetbalplaatjes spaaractie. Voetbalplaatjes sparen is dit jaar een thuiswedstrijd. Er zijn geen ruildagen georganiseerd en ook het scoren van je plaatjes bij de winkel was helaas niet mogelijk. Toch hebben we weer enorm genoten en massaal gespaard. Kan jij ook nog geen genoeg krijgen van de voetbalplaatjes? Scan je plaatjes en verzamel ook digitaal je plaatjes in de AH Voetbal App.

En dit jaar waren de plaatjes specialer dan ooit! Je zag de spelers in actie en je kon in één oogopslag iets leren over jouw helden. Achter de actiefoto op het plaatje, zag je een symbool staan. Zo kon je meteen zien of jouw held een aanvaller, verdediger, middenvelder of een keeper is.

Van maandag 4 januari t/m 7 februari 2021 ontving je bij elke 10 euro aan (online) boodschappen 4 voetbalplaatjes.

Maak je eigen voetbalplaatje!

Download de AH Voetbal App en schitter in het tenue van jouw favoriete Eredivisieclub, het Nederlands Elftal of de OranjeLeeuwinnen. Scan de QR-code of klik op één van de links hieronder en ga direct aan de slag!

Je maakt en bestelt je persoonlijke plaatjes heel makkelijk:
Stap 1: Scan de QR-code hiernaast of klik op één van de links hieronder.
Stap 2: Ontwerp je eigen voetbalplaatje in de AH Voetbal App.

Wat wordt jouw positie op het veld in je eigen droomteam?

Bekijk hier de TV commercial

Meest gestelde vragen en algemene voorwaarden

Hoe wordt het aantal plaatjes berekend?
Bij iedere 10 euro netto aan boodschappen (na verrekening van de Bonuskorting) krijg je één setje van 4 voetbalplaatjes. De plaatjes worden berekend over het netto bonbedrag, dus na verrekening van de Bonuskorting en de uitgezonderde artikelen*.

Kan er ook digitaal gespaard worden?
Nee, dit is echt een fysieke spaaractie met echte plaatjes. Er is wel speciaal voor de voetbalplaatjes actie een AH Voetbal App ontwikkeld. Met deze app kun je je voetbalplaatjes scannen en deze worden dan bewaard in de AH Voetbal App.

Ik zie mijn favoriete speler niet terugkomen op een plaatje, terwijl hij/zij wel in de Eredivisie/Oranje speelt. Waarom is dit?

De Eredivisie heeft bepaald welke spelers er per club op de plaatjes mogen worden afgebeeld. Dit is niet de keuze geweest van Albert Heijn. De KNVB bepaalt dit voor de Oranje spelers/speelsters.

Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Hier vind je de algemene voorwaarden van de de spaarcampagne.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van de AH Voetbal app.