Een frisse start

Start het jaar goed met Albert Heijn!

Het is weer januari en dat betekent tijd voor een goede start van het nieuwe jaar! Doe je mee aan Dry January? Dan hebben wij de lekkerste 0.0 dranken voor je op een rij gezet. Of wil je simpelweg het jaar op jouw manier goed starten? Goede tussendoortjes of een gezondere snack, ook daar bieden wij de inspiratie voor. Start het jaar goed met jouw favorieten bij Albert Heijn!

De lekkerste snack voor een positieve start!

Het nieuwe jaar is begonnen, een periode waarin je het gevoel kan hebben dat er van alles ‘moet’ om een frisse start te maken. En daarom willen Lay’s Oven Baked en PopWorks de goede voornemens lekker luchtig houden. Deze luchtige snacks bevatten minder vet en meer smaak. Laten we goede voornemens veranderen in een feestje!

Start smart met Quaker Zero Sugar Added

Start smart met Quaker Cruesli Zero Sugar Added. Een goede ochtend begint met een ontbijt van Quaker Cruesli Zero Sugar Added. De Quaker Cruesli Zero Sugar Added producten bevatten geen toegevoegde suikers en zoetstoffen en zijn rijk in vezels. Een verantwoord, maar bovenal lekker ontbijt dus!

Probeer nu alcoholvrij speciaalbier met Grolsch Weizen 0.0

Door het unieke brouwproces is dit bier alcoholvrij met behoud van de volfrisse weizen smaak en de karakteristieke geuren van kruidnagel en fruit.

Affligem: Geniet van de rijke smaak, ook alcoholvrij

Een alcoholvrij Belgisch Blond abdijbier met een rijke smaak en een zachte fruitigheid, bekroond met een stevige schuimkraag. De rijke smaak en beleving van speciaalbier, maar dan zonder alcohol.

Probeer de Nakd notenrepen: 100% natuurlijk

Je dagelijkse gezonde snack, ideaal voor onderweg en als tussendoortje. Nakd repen zijn simpel, verantwoord en vooral heel erg lekker!

Geniet nu van een alcoholvrije aperitivo met authentieke smaak!

De masterblenders van Martini hebben een uitgebalanceerde maar levendige, smaakvolle drank gecreëerd met heerlijke tonen van Italiaanse bergamot. Alcoholvrije aperitivo gemaakt op de MARTINI-manier.