Alle ingrediënten voor een verrassende vrijdagavond

Actie afgelopen

Bij Albert Heijn vond je met The Masked Singer alle ingrediënten voor een verrassende vrijdagavond. Mocht je nog één van de speciale The Masked Singer verspakketten willen scannen dan kan dat nog via onderstaande uitleg.

Hoe kom ik bij de exclusieve hint?

Open de AH app

Nadat je één van de speciale The Masked Singer verspakketten hebt gekocht open je de AH app. Daarna druk je op de streepjescode scanner linksboven in de AH app.

Open de QR-code of streepjescode scanner

Open de QR-code of streepjescode scannen en houd deze voor de barcode van het verspakket.

Scan de streepjescode

Scan nu de streepjescode op het verspakket en klik op de pop-up die in het scherm verschijnt. Ontvang elke vrijdag een nieuwe exclusieve hint!

Meest gestelde vragen

Controleer eerst of je de laatste versie van de AH app gebruikt en update zo nodig. Kijk bij instellingen in de AH app bij cookie instellingen en accepteer alle cookies.

Koop één van de 10 speciale The Masked Singer verspakketten en scan met de barcodescanner in de AH App de streepjescode. Je ziet in de app een pop-up waar je op kunt klikken om de exclusieve hint van deze week te zien.

Elke vrijdag om 00:00 uur komt er een nieuwe hint online.

Er zijn 10 verspakketten die mee doen met de actie, deze zijn te herkennen aan de speciale The Masked Singer verpakking en de sticker dat dit pakket een hint bevat. De deelnemende verspakketten zijn:

  • Indiase curry madras
  • Japanse Teriyaki
  • Italiaanse Lasagne
  • Prei-Kerrie soep
  • Thaise rode curry
  • Tomatensoep
  • Mexicaanse burritos
  • Erwtensoep verspakket
  • Thaise groene curry
  • Groentensoep verspakket

Nee, het maakt niet uit welke van de 10 verspakketten je koopt, met elk deelnemend pakket ontvang je dezelfde hint.

Ja, je kunt in de actieperiode elke week een nieuwe hint krijgen door de streepjescode van het verspakket te scannen met de AH app. Je kunt de hint ook meerdere keren terugkijken door de streepjescode opnieuw te scannen.

De eerste hint komt 15 oktober online te staan en de laatste hint kom op vrijdag 17 december online.

Ja, de hints blijven staan, er komt elke week een nieuwe hint bij over een nieuw karakter.

Albert Heijn heeft een unieke samenwerking met het RTL4 programma “The Masked Singer”. Van 15 oktober t/m 17 december 2021 krijg je bij aankoop van één van de 10 speciale The Masked Singer verspakketten elke week een nieuwe exclusieve hint over een van de karakters van The Masked Singer. De hints zijn alleen met de AH app te zien als je na aankoop van het verspakket de streepjescode van een van de pakketten scant. Je mag zo vaak als je wilt meedoen en er zijn geen kosten aan verbonden.