Albert Heijn Plukdag

Albert Heijn Plukdag

Binnenkort is het weer zover: op 21 oktober 2023 organiseert Albert Heijn de Appelplukdag! We nodigen je graag uit om deel te nemen aan dit evenement. Neem een kijkje in de boomgaard bij één van onze Beter voor Natuur & Boer-telers en pluk én proef onze heerlijke SPRANK appels.

Meedoen aan de Plukdag? Dat is heel simpel!

Meld je aan via de onderstaande link bij één van onze telers bij jou in de buurt. Je kunt in de ochtend of middag komen.

Ochtend: van 9:30 tot 12:00
Middag: van 13:00 tot 15:30

Op de onderstaande kaart zie je de locaties van de verschillende telers. Via de bovenstaande link kies je eerst een tijdstip en vervolgens een locatie om te bezoeken.

De Albert Heijn Appelplukdag is een geweldige gelegenheid voor gezinnen, vrienden en appelliefhebbers om samen meer te leren over waar jouw appel vandaan komt. Benieuwd naar hoe het vorig jaar was? Bekijk dan de onderstaande video:

Beter voor Natuur & Boer

Met Beter voor Natuur & Boer heeft Albert Heijn een unieke samenwerking met Nederlandse boeren en telers. Samen investeren we in kwaliteit, innovatie, dierenwelzijn, klimaat en biodiversiteit. Vaak al generaties lang. Zo werken we samen aan het verduurzamen van onze voedselketen. De basis is een gezonde prijs voor elke boer en teler, in elk seizoen. Nu en in de toekomst. Zo laten we samen de aarde beter achter. Producten voorzien van het 'Beter voor Natuur & Boer' logo zijn de duurzamere keuze, kies voor beter eten met Natuur & Boer.

SPRANK appel

De appel SPRANK is exclusief voor Albert Heijn ontwikkeld. Hiervoor werkt Albert Heijn samen met appelleverancier Vogelaar Vredehof en achttien van zijn vaste appeltelers in de fruitteeltgebieden Betuwe, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht en Flevoland. In 2020 werd de eerste oogst geplukt, inmiddels ligt er dit jaar al meer dan 2,5 miljoen kilo in de schappen van Albert Heijn!