Salute, hier vier je de zomer mee

2e halve prijs op alle Italiaanse wijnen

Texels Speciaalbier. Op z’n Texels.

Onder de Waddenlucht, midden tussen de uitgestrekte groene weiden aan de rand van natuurgebied ‘De Hoge Berg’ staat de voormalige zuivelfabriek van Oudeschild. Waar vroeger kaas werd gemaakt, glanzen nu de koperen brouwketels. Het hart van een brouwerij waar bijzonder Texels bier is ontstaan. Overheerlijke speciaalbieren, geroemd om hun volle, romige smaak en geprezen om hun zacht frisse afdronk. Speciaalbier zo puur als het eiland zelf!
Een afbeelding van AH
6.99

Uit het assortiment

Ontdek de kleurrijke wereld van Oedipus

Oedipus Brewing is opgericht door vier vrienden en altijd bereid om te gaan waar hun fantasie en smaakpapillen hen heen brengt. Oedipus gaat over plezier, energie en de dingen net even anders doen. Ze maken fantasierijke bieren om aan de wereld te laten zien dat bier spannend, smakelijk en voor iedereen is.

Affligem: met passie gebrouwen

De Affligem brouwerij werd in 1074 gesticht door de monniken van Affligem. We kunnen met veel trots zeggen dat ons bier één van de oudste en meest bekroonde Belgische bieren is. Affligem is het resultaat van teamwork. Het wordt gecreëerd door vele brouwers die samenwerken als een toegewijd team en die de oude recepten al van generatie op generatie doorgeven. Zo behouden we onze kenmerkende rijke en zachte smaak, te danken aan het tijdloze brouwproces met ons unieke Belgische gist.
Een afbeelding van AH
6.65

Uit het assortiment

Proost Op ’t Goeie Leven

Ambacht en bourgondisch genieten; dat proef je in elke slok van onze awardwinnende bieren. Al sinds jaar en dag brouwen onze brouwers in het zuidelijkste puntje van ons land met veel passie en toewijding Brand bier. Brand brengt een uitgebreide range aan toegankelijke kwaliteitsbieren voor ieder seizoen en elk moment. Onze pilsener is daarbij voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste pils van Nederland en daar zijn we ontzettend trots op! Dus zet een kratje koud, kom samen en proost, Op ’t goeie leven!