Lever t/m 12 juni 2022 je volle Efteling-spaarkaart in

Beleef betoverende momenten met het hele gezin. Verzilver je volle Efteling-spaarkaart en ontvang korting op Efteling-tickets, tot €12.50 per ticket!

  • Van 14 februari t/m 6 maart 2022 ontving je 1 AH Efteling-zegel bij iedere €5 aan boodschappen.

  • Bij 4 AH Efteling-zegels is je AH Efteling-spaarkaart vol.
  • Met een volle spaarkaart krijg je €12.50 korting op 1 Efteling-ticket t.w.v. €46 (flexibel ticket) óf €41 (laagseizoen ticket).
Open de AH app
Download de AH app

Hoe verzilver je een volle Efteling-spaarkaart?

Je kan altijd je Efteling-spaarkaarten inzien in de Albert Heijn app door op het digitaal sparen-blok te klikken op de homepagina in de AH app.

  • Volle Efteling-spaarkaart(en) kan je verzilveren tot en met 12 juni 2022.
  • Verzilveren van een volle papieren spaarkaart doe je in een AH-winkel en niet bij de kassa van de Efteling, AH to go winkels en/of bij bestellingen via ah.nl of reserveringen via ah.be.
  • Digitale spaarkaarten verzilver je in de winkel of in de AH app. Kijk op ah.nl/digitaalsparen/efteling voor de volledige uitleg.
  • Woon je in België? Dan kun je je volle papieren spaarkaart in een AH-winkel verzilveren.

Nog nieuwsgierig naar de spaarkaart? Je kan 'm hier downloaden.

Nu extra voordelig overnachten in Efteling Bosrijk

Maak je bezoek aan de Efteling extra sprookjesachtig met een overnachting in Vakantiepark Efteling Bosrijk.

Dat kan nu heel voordelig, want met een volle digitale spaarkaart kan je nu ook met korting een verblijf boeken! Geniet van een verzorgd verblijf inclusief ontbijt in de rustig gelegen Landhuys Familiekamers.

Deze gezellige en gelijkvloerse kamer is van alle gemakken voorzien en bevindt zich midden in de natuur van Efteling Bosrijk.

Dit arrangement is alleen te boeken via ah.nl/efteling, en is exclusief entree zodat je dit kan combineren met je AH Efteling-tickets.

In de volledige uitleg vind je hoe je het arrangement kan boeken.

Bekijk de midden- en laagseizoen prijzen
Bekijk de actievoorwaarden

Nieuw in 2022: Ga op ontdekkingsreis in de Wereld van Sindbad

Treed in de voetsporen van Sindbad de Zeeman en ervaar de dagboekfragmenten van zijn zeereizen. Beleef een wervelende storm op zee in Sirocco, spoel aan op het paradijselijke eiland Archipel en beleef een huiveringwekkende vlucht in het donker in de klauwen van Vogel Rok.

Bekijk alle Efteling-attracties