Spaar je ook mee?

Spaar voor je allermooiste bestek van hoogwaardig edelstaal. Met mooi bestek eet je lekkerder. Of het nou een doordeweekse stamppot, een uitgebreid diner in het weekend of een borrel met vrienden is. Je ontvangt bij elke 10 euro 1 bestekzegel en bij 25 zegels heb je al een volle spaarkaart. Kies uit 12 verschillende hoogglans- en champagnekleurige besteksets van hoogwaardig edelstaal. Succes met sparen!

  • Al vanaf 2.99 euro plus 25 zegels een nieuwe set.
  • Het tafelbestek, groot of klein, is altijd voor 2 personen
  • Van hoogwaardig edelstaal.
  • Elegant en stijlvol design.

Zegels sparen kan van 4 oktober t/m 6 februari 2022, volle spaarkaarten kon je alleen in de winkel inleveren.

Jouw bestekset niet op voorraad?

Sommige besteksets zijn een groter succes dan verwacht. Maar je kan nog steeds je volle spaarkaart verzilveren. Via onderstaande link kan je de besteksets reserveren die in de winkel niet meer voorradig zijn. Zo maak je jouw bestekset alsnog compleet. Spaar je digitaal? Je digitale spaarkaarten blijven gewoon zichtbaar in de AH app.

Maak je bestekset compleet

Gemaakt van hoogwaardig edelstaal

Al jarenlang heeft Royal van Kempen & Begeer ervaring met het maken van tijdloos bestek. Die weten dus écht wat lekker eet. Naast dat het design elegant en stijlvol is, heeft ieder item een dikte van 3,5 mm in plaats van de standaard dikte van 3 mm, waardoor het bestek lekker in de hand ligt. Daarnaast kan je exra lang genieten van je glanzende bestek vanwege het hoogwaardige edelstaal en de verhouding tussen chroom en nikkel. Zo blijf je dag na dag sjiek eten met deze besteksets.

Royal van Kempen & Begeer: Maakt alledaagse momenten in de keuken en aan tafel bijzonder!

Het verhaal van Royal van Kempen en Begeer begon in 1789 en in de loop der jaren is van Kempen & Begeer uitgegroeid tot één van de meest innovatieve producenten en staat bekend om zijn bijzondere technieken en buitengewone vakmanschap. Hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail geven de collecties een prachtige uitstraling.