De bestekactie is afgelopen.

Bedankt voor het sparen. Het is niet meer mogelijk om een volle spaarkaart in te leveren. Heb je een bestekset gereserveerd? Bewaar je volle spaarkaarten dan goed. Je krijgt bericht via e-mail wanneer je gereserveerde besteksets in jouw Albert Heijn klaarliggen.

Handig om te weten! Spaar je digitaal? Je digitale spaarkaarten blijven gewoon zichtbaar in de AH app. Als de spaaractie is afgelopen vind je ze terug onder 'Mijn Albert Heijn' -> 'overzicht' -> scroll naar beneden -> 'afgelopen acties'.

Gemaakt van hoogwaardig edelstaal

Al jarenlang heeft Royal van Kempen & Begeer ervaring met het maken van tijdloos bestek. Die weten dus écht wat lekker eet. Naast dat het design elegant en stijlvol is, heeft ieder item een dikte van 3,5 mm in plaats van de standaard dikte van 3 mm, waardoor het bestek lekker in de hand ligt. Daarnaast kan je exra lang genieten van je glanzende bestek vanwege het hoogwaardige edelstaal en de verhouding tussen chroom en nikkel. Zo blijf je dag na dag sjiek eten met deze besteksets.

Royal van Kempen & Begeer: Maakt alledaagse momenten in de keuken en aan tafel bijzonder!

Het verhaal van Royal van Kempen en Begeer begon in 1789 en in de loop der jaren is van Kempen & Begeer uitgegroeid tot één van de meest innovatieve producenten en staat bekend om zijn bijzondere technieken en buitengewone vakmanschap. Hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail geven de collecties een prachtige uitstraling.