Doneer jij ook?

Wij steunen het Rode Kruis en Voedselbanken Nederland. Jij ook?

Albert Heijn werkt met Voedselbanken Nederland en het Rode Kruis samen om het voor iedereen mogelijk te maken genoeg boodschappen in huis te hebben. ​

Wil jij ook helpen? Je kunt nu bij je online bestelling ook een donatie doen. Dat kan al vanaf 1 euro, en alle beetjes helpen! Wil je meer lezen over onze samenwerking met het Rode Kruis en Voedselbanken Nederland?
Ga naar ah.nl/samen/zorg-voor-elkaar

Doneren aan het Rode Kruis

Albert Heijn is vaste partner van het Rode Kruis. Zo doneerden we onder andere boodschappenkaarten. En wanneer jij ook een donatie doet kunnen nog meer mensen worden geholpen. Jouw donatie wordt door het Rode Kruis, i.s.m lokale organisaties, ingezet om kwetsbare mensen in Nederland, die helaas niet in aanmerking komen voor andere voedselhulp, te helpen aan boodschappen. Het Rode Kruis helpt daarmee wekelijks zo’n 3.000 mensen.

Kijk voor meer informatie over het Rode Kruis op RodeKruis.nl.

Doneren aan Voedselbanken Nederland

Albert Heijn is al jaren vaste partner van Voedselbanken Nederland en doneert jaarlijks ruim 4,3 miljoen producten. Wil jij ook bijdragen door te doneren? Dat kan nu makkelijk en snel door bij je online bestelling een donatie te doen. Je kunt kiezen uit drie bedragen. Wist je dat je voor 5 euro al een gezin aan een voedselpakket helpt? Daar zitten ongeveer 25 producten in die gedoneerd zijn aan de voedselbanken. Met 5 euro is Voedselbanken Nederland in staat om de operatie en logistiek voor zo’n pakket te verzorgen. Natuurlijk zijn donaties van elk bedrag welkom, want alle beetjes helpen!

Kijk voor meer informatie over de voedselbanken op Voedselbankennederland.nl.

,