Doneer jij ook?

We steunen het Rode Kruis, Voedselbanken Nederland en LINDA. Foundation. Jij ook?

Albert Heijn werkt met Voedselbanken Nederland en het Rode Kruis samen om het voor iedereen mogelijk te maken genoeg boodschappen in huis te hebben.

Wil jij ook helpen? Je kunt nu bij je online bestelling een donatie doen. Dat kan al vanaf 1 euro, en alle beetjes helpen!

Jouw Miles, hun maaltijd

In Nederland zijn gelukkig veel zaken goed geregeld zijn. Toch kan het gebeuren dat iemand van het ene op het andere moment extra hulp nodig heeft. Rode Kruis is maatschappelijk partner van Albert Heijn, en komt juist op die momenten in actie.

En ook jij kunt helpen door je AH Miles te doneren aan het Rode Kruis. Jouw AH Miles worden dan omgezet in boodschappenkaarten, zodat het Rode Kruis nog meer mensen kan helpen toch een volwaardige maaltijd op tafel te zetten.

Je kan doneren via onderstaande link. Als je geen AH Miles hebt of wilt doneren kun je als onderdeel van je online bestelling een donatie doen door het productkaartje 'Rode Kruis Donatie 1 euro' toe te voegen aan je winkelmandje.

Doneer je Miles aan het Rode Kruis

Doneer aan het Nederlandse Rode Kruis:

Online Doneren aan Voedselbanken Nederland

Albert Heijn is al jaren vaste partner van Voedselbanken Nederland en doneert jaarlijks ruim 4,3 miljoen producten. Wil jij ook bijdragen door te doneren? Dat kan nu makkelijk en snel door bij je online bestelling een donatie te doen. Je kunt kiezen uit drie bedragen. Wist je dat je voor 5 euro al een gezin aan een voedselpakket helpt? Daar zitten ongeveer 25 producten in die gedoneerd zijn aan de voedselbanken. Met 5 euro is Voedselbanken Nederland in staat om de operatie en logistiek voor zo’n pakket te verzorgen. Natuurlijk zijn donaties van elk bedrag welkom, want alle beetjes helpen!

Kijk voor meer informatie over de voedselbanken op Voedselbankennederland.nl.

Doneer aan Voedselbanken Nederland:

LINDA. Foundation

De LINDA. Foundation geeft gezinnen met kinderen die het moelijk hebben een steuntje in de rug en kweekt meer begrip voor de (vaak verborgen) armoede in Nederland. Albert Heijn is partner van de LINDA. Foundation en levert ook nu een bijdrage. Meer informatie over de LINDA. Foundation en wat jij kunt doen?

Lees meer

Doneer aan de LINDA. Foundation:

Met liefde gemaakt, met liefde gedeeld

Onze feeststol heeft een goed doel. Hij zorgt er namelijk voor dat de wereld een beetje beter wordt. Want van iedere verkochte feeststol, doneren wij 1 euro aan een goed doel. De goede doelen zijn: het Nederlandse Rode Kruis, de LINDA.Foundation en Voedselbanken Nederland. Daarmee helpen we het hele jaar maar liefst 100.000 gezinnen in Nederland. Dus geniet van onze liefdevolle feeststol, dan zorgen wij dat een ander ook kan genieten

Deze actie is verlopen.