Doneer jij ook?

We steunen het Rode Kruis, Voedselbanken Nederland en LINDA. Foundation. Jij ook?

Albert Heijn werkt met Voedselbanken Nederland en het Rode Kruis samen om het voor iedereen mogelijk te maken genoeg boodschappen in huis te hebben.

Wil jij ook helpen? Je kunt nu bij je online bestelling een donatie doen. Dat kan al vanaf 1 euro, en alle beetjes helpen!

Online Doneren aan Voedselbanken Nederland

Albert Heijn is al jaren vaste partner van Voedselbanken Nederland en doneert jaarlijks ruim 4,3 miljoen producten. Wil jij ook bijdragen door te doneren? Dat kan nu makkelijk en snel door bij je online bestelling een donatie te doen. Je kunt kiezen uit drie bedragen. Wist je dat je voor 5 euro al een gezin aan een voedselpakket helpt? Daar zitten ongeveer 25 producten in die gedoneerd zijn aan de voedselbanken. Met 5 euro is Voedselbanken Nederland in staat om de operatie en logistiek voor zo’n pakket te verzorgen. Natuurlijk zijn donaties van elk bedrag welkom, want alle beetjes helpen!

Kijk voor meer informatie over de voedselbanken op Voedselbankennederland.nl.

Doneer aan Voedselbanken Nederland:

Doneren aan het Rode Kruis

Albert Heijn is vaste partner van het Nederlandse Rode Kruis. Zo doneerden we onder andere boodschappenkaarten ten behoeve van het voedselprogramma in Nederland. En wanneer jij ook een donatie doet kunnen nog meer mensen worden geholpen. Jouw donatie wordt door het Nederlandse Rode Kruis, in overleg met lokale organisaties, ingezet om de mensen in Nederland die het nu het hardste nodig hebben voedselhulp te bieden.

Doneer aan het Nederlandse Rode Kruis:

LINDA. Foundation

De LINDA. Foundation geeft gezinnen met kinderen die het moelijk hebben een steuntje in de rug en kweekt meer begrip voor de (vaak verborgen) armoede in Nederland. Albert Heijn is partner van de LINDA. Foundation en levert ook nu een bijdrage. Meer informatie over de LINDA. Foundation en wat jij kunt doen?

Lees meer

Doneer aan de LINDA. Foundation:

Met liefde gemaakt, met liefde gedeeld

Onze feeststol heeft een goed doel. Hij zorgt er namelijk voor dat de wereld een beetje beter wordt. Want van iedere verkochte feeststol, doneren wij 1 euro aan een goed doel. De goede doelen zijn: het Nederlandse Rode Kruis, de LINDA.Foundation en Voedselbanken Nederland. Daarmee helpen we het hele jaar maar liefst 100.000 gezinnen in Nederland. Dus geniet van onze liefdevolle feeststol, dan zorgen wij dat een ander ook kan genieten

Deze actie is verlopen.