We steunen het Rode Kruis, Voedselbanken Nederland en LINDA. Foundation. Jij ook?

Albert Heijn werkt met Voedselbanken Nederland en het Rode Kruis samen om het voor iedereen mogelijk te maken genoeg boodschappen in huis te hebben.

Wil jij ook helpen? Je kunt nu bij je online bestelling een donatie doen. Dat kan al vanaf 1 euro, en alle beetjes helpen!

Samen helpen we de mensen uit Oekraïne

Door het geweld in Oekraïne hebben miljoenen mensen plotseling hulp nodig.

In Oekraïne en de omliggende landen, maar ook in Nederland staan vrijwilligers van het Rode Kruis klaar om te helpen. In Nederland helpt het Rode Kruis bij de opvang van mensen; ze geven voedsel, kleding, medische- en psychosociale hulp.

Jij kunt ook helpen! Door jouw airmiles te doneren steun je het werk van het Rode Kruis in Nederland.

Doneer aan het Nederlandse Rode Kruis:

Online Doneren aan Voedselbanken Nederland

Albert Heijn is al jaren vaste partner van Voedselbanken Nederland en doneert jaarlijks ruim 4,3 miljoen producten. Wil jij ook bijdragen door te doneren? Dat kan nu makkelijk en snel door bij je online bestelling een donatie te doen. Je kunt kiezen uit drie bedragen. Wist je dat je voor 5 euro al een gezin aan een voedselpakket helpt? Daar zitten ongeveer 25 producten in die gedoneerd zijn aan de voedselbanken. Met 5 euro is Voedselbanken Nederland in staat om de operatie en logistiek voor zo’n pakket te verzorgen. Natuurlijk zijn donaties van elk bedrag welkom, want alle beetjes helpen!

Kijk voor meer informatie over de voedselbanken op Voedselbankennederland.nl.

 

Doneer aan Voedselbanken Nederland:

LINDA. Foundation

De LINDA. Foundation geeft gezinnen met kinderen die het moelijk hebben een steuntje in de rug en kweekt meer begrip voor de (vaak verborgen) armoede in Nederland. Albert Heijn is partner van de LINDA. Foundation en levert ook nu een bijdrage. Meer informatie over de LINDA. Foundation en wat jij kunt doen?