Open ste­vig don­ker meer­gra­nens­and­wich ros­bief-to­nijn

De kappertjes geven nóg meer smaak aan dit lekkere bruine broodje.

(33) waardeer
lunch De kappertjes geven nóg meer smaak aan dit lekkere bruine broodje. 4 personen
4 33

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng de tonijnsalade met het water. Beleg de sneetjes meegranenbrood met de bladsla. Verdeel er de rosbief en de verdunde tonijnsalade over. Bestrooi met de kappertjes.

combinatietip:

Lekker met wat verkruimelde zeezoutchips.

Tip:

Meenemen voor een picknick? Maak er dan een dichte sandwich van en neem de chips apart mee.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 320 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Open stevig donker meergranensandwich rosbief-tonijn

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Open ste­vig don­ker meer­gra­nens­and­wich ros­bief-to­nijn

1
1
  • 75 g tonijnsalade
  • 2 el water
  • 4 sneetjes stevige donkere meergranenbroden
  • 40 g jonge bladsla met rucola

Meng de tonijnsalade met het water. Beleg de sneetjes meegranenbrood met de bladsla.

2
2
  • 100 g rosbief
  • 1 el kappertjes

Verdeel er de rosbief en de verdunde tonijnsalade over. Bestrooi met de kappertjes.

combinatietip:

Lekker met wat verkruimelde zeezoutchips.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.