bewaar
Thaise woksoep met kip en paksoi
Thaise woksoep met kip en paksoi
bewaar

Thaise woksoep met kip en paksoi

12 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

rode ui

1

rode peper

1 struikje

paksoi

2 eetlepels

roerbakolie

100 g

gegrilde kipfilet

1 zak

verse Thaise kippensoep

50 g

Chinese mie

½ zakje

verse koriander

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Ui pellen en in halve ringen snijden. Peper schoonmaken en in ringetjes snijden. Paksoi wassen en in brede repen snijden. In wok olie verhitten en ui en peper ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Paksoi erdoor scheppen en al omscheppend laten slinken. Intussen kipfilet in reepjes snijden. Soep, 1 1/2 dl water, kip en mie aan paksoimengsel toevoegen. Aan de kook brengen en ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Koriander fijn hakken. Soep in twee wijde kommen scheppen. Koriander erover strooien.