bewaar
Spaghetti all'aglio, olio e peperoncino
Spaghetti all'aglio, olio e peperoncino
bewaar

Spaghetti all'aglio, olio e peperoncino

15 min. bereiden
pittig
204waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

4 tenen

knoflook

1

rode peper

150 g

traditionele olijfolie

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in dunne reepjes.

2

Verwarm de olijfolie in een steelpan en roer de knoflook en rode peper erdoor. Verwarm het geheel 1-2 min. op matig hoog vuur. De knoflook mag niet kleuren. Giet de spaghetti af en meng de olie met knoflook erdoor. Schep de spaghetti in diepe borden.

combinatietipLekker met een frisse gemengde salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti all'aglio, olio e peperoncino

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig