Ve­ge­ta­ri­sche pas­ta met ge­pof­te to­ma­ten, cour­get­te en wit­te kaas

Makkelijk, vegetarisch én vol van smaak! Wat wil je nog meer?

(4) waardeer
italiaans hoofdgerecht Makkelijk, vegetarisch én vol van smaak! Wat wil je nog meer? 4 personen
4 4

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • keukenpapier
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Giet de kikkererwten af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken en dep droog met keukenpapier.
  2. Snijd de courgette in blokjes van 1 cm. Meng de kikkererwten en courgette met de cherrytomaten en 1 el kruidenolie per persoon van de witte-kaasblokjes en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.
  3. Kook ondertussen de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Meng met de geroosterde groente en schep er de witte-kaasblokjes door.
video

Pas­ta met ge­pof­te to­ma­ten, cour­get­te & wit­te kaas

- 00:22 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 810 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 73 g
    waarvan suikers 11 g
  • vet 47 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 720 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Vegetarische pasta met gepofte tomaten, courgette en witte kaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ve­ge­ta­ri­sche pas­ta met ge­pof­te to­ma­ten, cour­get­te en wit­te kaas

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 400 g kikkererwten in blik

Giet de kikkererwten af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken en dep droog met keukenpapier.

3
3
  • 1 courgette

Snijd de courgette in blokjes van 1 cm.

4
4
  • 400 g cherrytomaten

Meng de kikkererwten en courgette met de cherrytomaten en 4 el kruidenolie (per 4 personen) van de witte-kaasblokjes en breng op smaak met peper en zout.

5
5

Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.

6
6
  • 300 g farfalle

Kook ondertussen de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water.

7
7
  • 200 g witte kaasblokjes in kruidenolie

Meng met de geroosterde groente en schep er de witte-kaasblokjes door.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.