Snelle noedelroerbak met groene currypasta en een eitje
Snelle roerbakgerechten hebben we nooit genoeg. En deze is nog vega ook!
355 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4
5 cm
6
1 el
800 g
1 el
200 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2018 nr. 08 - Festival food
Kook de eieren 5 min. in kokend water. Laat schrikken onder koud stromend water en pel. Schil en rasp ondertussen de gember. Snijd de salade-ui in smalle schuine ringetjes.
Verhit de olie in een wok en roerbak de Thaise wokgroente samen met de gember, de helft van de salade-ui en de currypoeder 8 min.
Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken. Meng de noedels door de wokgroente. Bestrooi met de rest van de salade-ui en serveer met het eitje erop.
Snelle noedelroerbak met groene currypasta en een eitje
Snelle roerbakgerechten hebben we nooit genoeg. En deze is nog vega ook!

hoofdgerecht
4 personen
355 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren 5 min. in kokend water. Laat schrikken onder koud stromend water en pel. Schil en rasp ondertussen de gember. Snijd de salade-ui in smalle schuine ringetjes.
Verhit de olie in een wok en roerbak de Thaise wokgroente samen met de gember, de helft van de salade-ui en de currypoeder 8 min.
Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken. Meng de noedels door de wokgroente. Bestrooi met de rest van de salade-ui en serveer met het eitje erop.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 middelgrote scharreleieren
5 cm verse gember
6 salade-ui
1 el zonnebloemolie
800 g Thaise wokgroente
1 el Euroma Original Spices Thai green curry
200 g volkorennoedels




