Thai­se noe­del­roer­bak met een ei­tje

Snelle roerbakgerechten hebben we nooit genoeg. En deze is nog vega ook!

(44) waardeer
thais hoofdgerecht Snelle roerbakgerechten hebben we nooit genoeg. En deze is nog vega ook! 4 personen
3 44

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren 5 min. in kokend water. Laat schrikken onder koud stromend water en pel. Schil en rasp ondertussen de gember. Snijd de salade-ui in smalle schuine ringetjes.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de Thaise wokgroente samen met de gember, de helft van de salade-ui en de currypoeder 8 min.
  3. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken. Meng de noedels door de wokgroente. Bestrooi met de rest van de salade-ui en serveer met het eitje erop.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 200 mg
  • vezels 12 g
Tags
Ook te zien in

Thaise noedelroerbak met een eitje

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Thai­se noe­del­roer­bak met een ei­tje

1
1
  • 4 middelgrote eieren

Kook de eieren 5 min. in kokend water. Laat schrikken onder koud stromend water en pel.

2
2
  • 5 cm verse gember
  • 6 salade-ui

Schil en rasp ondertussen de gember. Snijd de salade-ui in smalle schuine ringetjes.

3
3
  • 1 el zonnebloemolie
  • 800 g Thaise wokgroente
  • 1 el Euroma Original Spices Thai green curry

Verhit de olie in een wok en roerbak de Thaise wokgroente samen met de gember, de helft van de salade-ui en de currypoeder 8 min.

4
4
  • 200 g Go-Tan volkoren noedels

Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.

5
5

Meng de noedels door de wokgroente. Bestrooi met de rest van de salade-ui en serveer met het eitje erop.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.