bewaar
Pad thai met peultjes en omelet
Pad thai met peultjes en omelet
bewaar

Pad thai met peultjes en omelet

Een echt Thais gerecht zo uit je Hollandse keuken.

15 min. bereiden
redelijk pittig
32waarderingen

Ingrediënten

2 personen

300 g

phad thai cooking set

15 g

verse koriander

4

middelgrote eieren

2 el

arachideolie

200 g

verse peultjes

125 g

taugé

Een echt Thais gerecht zo uit je Hollandse keuken.

Aan de slag

1

Week de noedels uit de cooking set 10 min. in warm water. Giet af in een vergiet. Snijd ondertussen de koriander fijn. Klop voor de omelet de eieren los met de helft van de koriander. Voeg de bosui en de helft van de chilivlokken uit de cooking set toe.

2

Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het eimengsel erin. Roer door, doe de deksel op de pan en bak 6 min. op middelhoog vuur. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok, voeg de peultjes toe en bak 1 min. Voeg de noedels, phad thai saus, de helft van de taugé en eventueel de rest van de chilivlokken toe en wok nog 4 min.

3

Snijd de omelet in reepjes. Schep de noedels op een schaal, verdeel de omeletreepjes en rest van de taugé erover. Garneer met de rest van de koriander en cashewnoten uit de cooking set.

tip

serveertipLekker met partjes limoen.

Omelet bakken

Instructievideo - 04:14 min.