Driekleurenbloemkool
Een waar groentefeest: driekleurenbloemkool met een tomatendip.

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pakket minigroente koolmix (Feesfavoriet)
- 125 ml crème fraîche
- 4 el tomatenketchup
- 1 el verse bieslook
Advertentie
Bereiden
- Verdeel de groente in kleine roosjes, kook in 4 min. in kokend water beetgaar en giet af. Spoel onder koud stromend water en verdeel over een schaal.
- Meng ondertussen de crème fraîche en ketchup in een kom. Snijd de bieslook fijn en bestrooi de tomatendip ermee.
- Gril de groente 3 min. op de plaat van het gourmetstel. Keer regelmatig. Serveer met de tomatendip.
bereidingstip:
Je kunt de groente en romige tomatendip 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast, bestrooi de dip voor het serveren met de bieslook.
Advertentie
Ook te zien in
Driekleurenbloemkool
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Driekleurenbloemkool
- 1 pakket minigroente koolmix
Verdeel de groente in kleine roosjes, kook in 4 min. in kokend water beetgaar en giet af. Spoel onder koud stromend water en verdeel over een schaal.
- 125 ml crème fraîche
- 4 el tomatenketchup
- 1 el verse bieslook
Meng ondertussen de crème fraîche en ketchup in een kom. Snijd de bieslook fijn en bestrooi de tomatendip ermee.
Gril de groente 3 min. op de plaat van het gourmetstel. Keer regelmatig. Serveer met de tomatendip.
bereidingstip:
Je kunt de groente en romige tomatendip 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast, bestrooi de dip voor het serveren met de bieslook.