Verdeel de groente in kleine roosjes, kook in 4 min. in kokend water beetgaar en giet af. Spoel onder koud stromend water en verdeel over een schaal.
Meng ondertussen de crème fraîche en ketchup in een kom. Snijd de bieslook fijn en bestrooi de tomatendip ermee.
Gril de groente 3 min. op de plaat van het gourmetstel. Keer regelmatig. Serveer met de tomatendip.
Driekleurenbloemkool
Een waar groentefeest: driekleurenbloemkool met een tomatendip.
15 min. bereiden
4 ingrediënten
- bereidingstipJe kunt de groente en romige tomatendip 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast, bestrooi de dip voor het serveren met de bieslook.
Gerelateerde recepten
Driekleurenbloemkool
Een waar groentefeest: driekleurenbloemkool met een tomatendip.

bijgerecht
4 personen
15 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de groente in kleine roosjes, kook in 4 min. in kokend water beetgaar en giet af. Spoel onder koud stromend water en verdeel over een schaal.
Meng ondertussen de crème fraîche en ketchup in een kom. Snijd de bieslook fijn en bestrooi de tomatendip ermee.
Gril de groente 3 min. op de plaat van het gourmetstel. Keer regelmatig. Serveer met de tomatendip.
bereidingstip:Je kunt de groente en romige tomatendip 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast, bestrooi de dip voor het serveren met de bieslook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pakket minigroente koolmix
125 ml crème fraîche
4 el tomatenketchup
1 el verse bieslook