Driekleurenbloemkool

Een waar groentefeest: driekleurenbloemkool met een tomatendip.

15 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verdeel de groente in kleine roosjes, kook in 4 min. in kokend water beetgaar en giet af. Spoel onder koud stromend water en verdeel over een schaal.

  2. Meng ondertussen de crème fraîche en ketchup in een kom. Snijd de bieslook fijn en bestrooi de tomatendip ermee.

  3. Gril de groente 3 min. op de plaat van het gourmetstel. Keer regelmatig. Serveer met de tomatendip.

  • bereidingstipJe kunt de groente en romige tomatendip 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast, bestrooi de dip voor het serveren met de bieslook.

Driekleurenbloemkool

Een waar groentefeest: driekleurenbloemkool met een tomatendip.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel