Aantal personen
200 gram rivolo-cherrytomaten
rivolo-cherrytomaten
180 gram Taggia-olijven
Taggia-olijven
100 gram Spianata Romana (salami)
Spianata Romana (salami)
4 piadina arrotolabile
piadina arrotolabile
425 ml pizzasaus aromatizzata
pizzasaus aromatizzata
7.5 gram verse basilicum
verse basilicum
50 gram Parmigiano Reggiano
Parmigiano Reggiano
Halveer de cherrytomaten. Snijd de olijven grof en de spianata romana in grove stukken. Verhit 2 pannen zonder olie of boter op middelhoog vuur. Leg in elke pan 1 piadina. Keer na 1 min. Verdeel de helft van de pizzasaus over de piadine in de pan. Verdeel de helft van de olijven, spianata en cherrytomaten over de saus. Neem na 4 min. de piadine uit de pan. Herhaal deze stap. Snijd de basilicumblaadjes grof. Schaaf de kaas en verdeel samen met het basilicum over de piadine.