Burrito's met makreel

Advertentie
Ingrediënten
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 dinnerkit burrito flour tortilla (500 g)
- 2 pakjes gerookte makreelfilet (à 200 g)
- 250 g doperwten (diepvries)
- 1 zak gemengde sla (200 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika en ui ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Seasoningmix (uit kit) toevoegen met 280 ml water. Aan kook brengen en ca. 10 minuten laten sudderen. Makreel van vel ontdoen en in stukjes verdelen. Makreel en doperwten door paprikamengsel roeren en ca. 5 minuten meeverwarmen. In magnetron tortilla's (uit kit) verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sla over tortilla's verdelen, vismengsel erop scheppen en stevig oprollen. Serveren met salsasaus (uit kit).
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 810 kcal
- eiwit 33 g
- koolhydraten 65 g
- vet 47 g