Chinese omelet met roerbakgroenten

Knapperige groenten in een zakje van ei. Helemaal af met zoete tomatensaus.

455 kcal

15 min. bereiden

3.4/5

(395)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Klop de eieren met peper en zout los in een kom.

  2. Verhit in 2 grote koekenpannen elk wat olie. Verdeel het ei over de pannen en bak op middelhoog vuur in 5 min. 2 omeletten. Keer ze halverwege. Leg de omeletten op een bord en houd warm onder aluminiumfolie.

  3. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Roerbak de groenten 5 min. samen met de ketjap en peper en zout. Verwarm ondertussen in een steelpan de tomato frito met de gembersiroop.

  4. Halveer de omeletten en leg op de borden een ½ omelet. Verdeel de groenten erover en klap de omelet dubbel. Serveer met de zoete tomatensaus.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Wat vond je van dit recept?

Chinese omelet met roerbakgroenten

Knapperige groenten in een zakje van ei. Helemaal af met zoete tomatensaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig