Groe­ne groen­ten met ma­kreel en si­naas­ap­pel

(29) waardeer
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 29

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakblik

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. In groot bakblik broccoli en boontjesmix omscheppen met azijn, 3 el olie, (zee)zout en peper naar smaak. In midden van oven groenten in ca. 15-20 min. lichtbruin en beetgaar roosteren, regelmatig omscheppen. Aardappels in plakjes snijden (schil mag eraan blijven) en in 10 min. met deksel op pan beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Sinaasappels dik schillen en in plakjes snijden, sap hierbij opvangen. Van makreel vel en graten verwijderen en visvlees in stukjes verdelen. In schaal rest van olie met 2 el sinaasappelsap, munt en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Groenten, aardappelplakjes, sinaasappel en makreel erdoor scheppen. In vier grote kommen overdoen. Met olijven garneren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.