bewaar
Minipita's met warm pekelvlees
Minipita's met warm pekelvlees
bewaar

Minipita's met warm pekelvlees

20 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4

shoarmabroodjes

2 eetlepels

pijnboompitten

75 g

rucola

2 eetlepels

knoflookdressing

1 eetlepel

(olijf)olie

200 g

pekelborst

Aan de slag

In broodrooster shoarmabroodjes roosteren. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Rucola grof snijden en in kom mengen met dressing en pijnboompitten. In koekenpan olie verhitten. Pekelvlees erdoor scheppen en ca. 2 minuten zachtjes bakken. Pitabroodjes in kwarten snijden. Kwarten openduwen en beetje rucolasalade erin scheppen. Hierop wat pekelvlees scheppen.

tip

algemeenServetjes: Serveer de pitabroodjes in 'servetjes' van bakpapier. Snijd bakpapier in vierkantjes van ca. 5 cm en vouw ze tot driehoekjes. Vouw rond elke pita en driehoekje bakpapier en zet ze dan rechtop in een laag schaaltje.