bewaar
Chinese spinazie uit de wok
Chinese spinazie uit de wok
bewaar

Chinese spinazie uit de wok

15 min. bereiden
130waarderingen

Ingrediënten

250 g

eiermie

1 pakje

Quorn-stukjes

3 eetlepels

zoete ketjap

2

uien

3 eetlepels

wokolie

½ eetlepel

sambal oelek

2 zakken

panklare spinazie

1 eetlepel

geroosterde sesamzaadjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Quorn mengen met ketjap. Uien pellen en in halve ringen snijden. In wok olie verhitten en quorn 5 min. roerbakken. Ui en sambal eraan toevoegen en 2 min. roerbakken. Spinazie in delen erbij scheppen en roerbakken. Volgende deel van spinazie pas erbij doen als vorige deel is geslonken. Op smaak brengen met zout en peper. Mie over vier borden verdelen. Spinazie erop scheppen en bestrooien met sesamzaad. Lekker met emping (soort kroepoek) en koud biertje.