Spinaziequiche met piccalilly en rodebiet-augurkensalade (advertorial)
Spinaziequiche met piccalilly en rodebiet-augurkensalade (advertorial)
bewaar
bewaar

Spinaziequiche met piccalilly en rodebiet-augurkensalade (advertorial)

Hmm, spinaziequiche met ham geserveerd met piccalilly en rodebiet-augurkensalade. De perfecte smaakcombinatie!

20 min. bereiden
50 min. oventijd
25waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de uien in dunne halve ringen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook 7 min. op middelhoog vuur. Roer af en toe. Voeg ⅞ van de spinazie toe en laat in delen slinken.

2

Doe de eieren, 200 g yoghurt (per 4 personen), ⅔ van de piccalilly, peper en eventueel zout in de hoge beker van de staafmixer en pureer glad. Voeg de geraspte kaas toe en roer door.

3

Bekleed de springvorm met het bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in de bodem. Verdeel het spinaziemengsel en de hamblokjes erover. Schenk het ei-kaasmengsel erover en bak de quiche in de oven in ca. 50 min. gaar.

4

Meng ondertussen de rest van de yoghurt met de rest van de piccalilly en het water tot een dressing. Breng op smaak met peper. Snijd de rode bieten in kleine partjes en de augurken in de breedte in reepjes. Snijd de rest van de spinazie grof en meng met de piccalillydressing. Meng voorzichtig de biet en augurk erdoor.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziequiche met piccalilly en rodebiet-augurkensalade (advertorial)

Hmm, spinaziequiche met ham geserveerd met piccalilly en rodebiet-augurkensalade. De perfecte smaakcombinatie!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig