Tomaten-sinaasappelsoep met focaccia (advertorial)
Met maar 5 ingrediënten zet je deze zomerse tomaten-sinaasappelsoep op tafel!
Ingrediënten
4 personen
2
focaccia's met rozemarijn & zeezout
500 ml
water
1
groentebouillontablet
800 g
Mutti polpa in blik
2 el
Provençaalse kruiden
1
sinaasappel
75 g
mascarpone
2 el
extra vierge olijfolie
Dit heb je nodig
staafmixer
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 C. Bak de focaccia’s in ca. 10 min. in het midden van de oven gaar.
Breng ondertussen het water met het bouillonblokje, de polpa en Provençaalse kruiden aan de kook. Pers de sinaasappel uit. Voeg het sap toe en laat de soep 8 min. koken.
Pureer de soep met de staafmixer glad en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de soep over 4 kommen (per 4 personen). Roer de mascarpone los en verdeel over de kommen soep. Besprenkel met de olie en serveer met de focaccia.
Tomaten-sinaasappelsoep met focaccia (advertorial)
Met maar 5 ingrediënten zet je deze zomerse tomaten-sinaasappelsoep op tafel!

hoofdgerecht
4 personen
695 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 C. Bak de focaccia’s in ca. 10 min. in het midden van de oven gaar.
Breng ondertussen het water met het bouillonblokje, de polpa en Provençaalse kruiden aan de kook. Pers de sinaasappel uit. Voeg het sap toe en laat de soep 8 min. koken.
Pureer de soep met de staafmixer glad en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de soep over 4 kommen (per 4 personen). Roer de mascarpone los en verdeel over de kommen soep. Besprenkel met de olie en serveer met de focaccia.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 focaccia's met rozemarijn & zeezout
500 ml water
1 groentebouillontablet
800 g Mutti polpa in blik
2 el Provençaalse kruiden
1 sinaasappel
75 g mascarpone
2 el extra vierge olijfolie
Dit heb je nodig
staafmixer