Gekruide rösti & wortel met een zachtgekookt eitje

Vanavond doet de oven al het werk!

855 kcal

10 min. bereiden, 30 min. oventijd

4.1/5

(22)

Ingrediënten

Aantal personen

2019 week 37-38 - 2019 week 37-38

Allerhande Box Week 33 2018 - Allerhande Box Week 33 2018

Allerhande Box Week 28 2019 - Allerhande Box Week 28 2019

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 190° C. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn. Meng samen met het venkelzaad, de rösti en wortelmix en verdeel gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bak ca. 30 min. in het midden van de oven.

  2. Kook ondertussen de eieren in 6 min. halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.

  3. Neem de bakplaat uit de oven en verdeel de veldsla en cottage cheese in schepjes over de rösti. Leg de eihelften erop, bestrooi met (versgemalen) peper en serveer.

Wat vond je van dit recept?

Gekruide rösti & wortel met een zachtgekookt eitje

Vanavond doet de oven al het werk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig