Eenpansgerecht met rijst, paksoi en zalm
Rijst, paksoi, gerookte zalm en kruiden: alles gaat in één pan.
475 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4 cm
1 struik
300 g
1 tl
36 g
800 ml
200 g
250 g
2 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
augustus 2018 - augustus 2018
Schil en rasp de gember. Snijd de paksoi in repen van 2 cm. Doe de rijst, gember, misopasta, het wit van de paksoi en de kruiden in een hapjespan van ca. Ø 30 cm. Schenk het water erbij en breng aan de kook.
Laat ca. 12-13 min. zonder deksel op de pan zachtjes koken en schep af en toe om. Voeg na 6 min. de peultjes en het groen van de paksoi toe. Neem de pan van het vuur. Verdeel de zalm in stukken over de rijst. Bestrooi het gerecht met het sesamzaad.
- serveertipLekker met fijngesneden bosui en verkruimelde norisnack
Eenpansgerecht met rijst, paksoi en zalm
Instructievideo - 00:26 min.
Eenpansgerecht met rijst, paksoi en zalm
Rijst, paksoi, gerookte zalm en kruiden: alles gaat in één pan.

hoofdgerecht
4 personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil en rasp de gember. Snijd de paksoi in repen van 2 cm. Doe de rijst, gember, misopasta, het wit van de paksoi en de kruiden in een hapjespan van ca. Ø 30 cm. Schenk het water erbij en breng aan de kook.
Laat ca. 12-13 min. zonder deksel op de pan zachtjes koken en schep af en toe om. Voeg na 6 min. de peultjes en het groen van de paksoi toe. Neem de pan van het vuur. Verdeel de zalm in stukken over de rijst. Bestrooi het gerecht met het sesamzaad.
serveertip:Lekker met fijngesneden bosui en verkruimelde norisnack
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 cm verse gember
1 struik paksoi
300 g pandanrijst
1 tl Euroma by Jonnie Boer chilimelange
36 g Saitaku mix voor miso soup
800 ml water
200 g peultjes
250 g warmgerookte zalmstukken
2 el zwart sesamzaad




