Naan met gebakken feta, hummus en groente
Met deze volgeladen kleurrijke naan maak je met weinig moeite veel indruk. En dat met maar 5 ingrediënten!
590 kcal
10 min. bereiden, 10 min. oventijd
Ingrediënten
Aantal personen
200 g
4 el
1 el
4
800 g
2 el
200 g
Dit heb je nodig
kleine ovenschaal Ø 10 cm
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2021 nr. 03 - Leve de lente
Verwarm de oven voor op 200 °C. Dep de feta droog, bestrijk met de helft van de olijfolie en bestrooi rondom met de Provençaalse kruiden. Leg in een kleine ovenschaal en bak 10 min. in het midden van de oven.
Verhit de rest van de olijfolie in een hapjespan en de roerbakgroente met de rest van de Franse ratatouillekruiden, peper en zout 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Besmeer de naanbroden met de hummus en verdeel de groenten erover. Breek de feta in stukken en verdeel erover.
Naan met gebakken feta, hummus en groente
Instructievideo - 00:25 min.
Naan met gebakken feta, hummus en groente
Met deze volgeladen kleurrijke naan maak je met weinig moeite veel indruk. En dat met maar 5 ingrediënten!

hoofdgerecht
4 personen
590 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Dep de feta droog, bestrijk met de helft van de olijfolie en bestrooi rondom met de Provençaalse kruiden. Leg in een kleine ovenschaal en bak 10 min. in het midden van de oven.
Verhit de rest van de olijfolie in een hapjespan en de roerbakgroente met de rest van de Franse ratatouillekruiden, peper en zout 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Besmeer de naanbroden met de hummus en verdeel de groenten erover. Breek de feta in stukken en verdeel erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g feta 43+
4 el milde olijfolie
1 el Provençaalse kruiden
4 mininaans
800 g Provençaalse roerbakmix
2 el Euroma Franse ratatouille-kruiden
200 g hummus pikant
Dit heb je nodig
kleine ovenschaal Ø 10 cm




