AH klantenservicealgemeen_actueel
Hoe meld ik mij aan voor digitale koopzegels?
Koopzegels sparen doe je met een smartphone en je Bonuskaart. 
Zorg er eerst voor dat je de laatste versie van de AH app op je mobiel hebt. In ieder geval vanaf versie 7.2 (IOS en Android).
Je kan de Koopzegels al activeren op je app door de QR-code te scannen op ah.nl/koopzegels of in de Allerhande (pag. 91). Je vindt Koopzegels na het activeren terug onder je profiel (button met poppetje).

Koopzegels sparen werkt niet als je een zakelijk account hebt. Het kan ook zijn dat je deze ooit had en nu nog steeds gebruikt, terwijl dat misschien niet meer nodig is. Maak in dat geval een nieuw ah.nl account aan (met ook een nieuwe bonuskaart), zodat je ook mee kunt doen aan Koopzegels sparen via de AH app.

Je vindt de Koopzegel banner op de startpagina in de AH app en dan kun je dit ook direct in de AH app activeren. We leggen ook op onze website uit hoe je digitaal Koopzegels sparen kan activeren op je mobiel.

Heb je de AH app nog niet? Scan de QR code dan met de camera van je telefoon (IOS), zo word je heel snel geleid naar de AH app via de App Store of Android Market.

Je moet ook een mijn.ah.nl account met geregistreerde Bonuskaart hebben om digitaal Koopzegels te kunnen sparen. Dit is nodig zodat we je makkelijk kunnen identificeren met jouw gegevens (postcode + huisnummer) als je bijvoorbeeld spaarzegels gaat verzilveren aan de kassa. Op de kassabon worden de Koopzegels aangegeven als eKoopzegels

Lukt het activeren niet? We helpen je graag bij de servicebalie in de winkel of bij de klantenservice.

Klik hier voor nog meer vragen en antwoorden