Rijstsalade met makreel
485 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 zakken
150 g
1
3
1
2 eetlepels
½ zak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 28-29 - 2002 week 28-29
Rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing en laten afkoelen. Peultjes schoonmaken, wassen en in ca. 4 minuten beetgaar koken. Afspoelen met koud water en laten uitlekken. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Vis van vel en graten ontdoen en in stukken verdelen. Rijst met vork losmaken. Groenten, vis en rijst mengen. Op smaak brengen met citroensap, zout en peper. Sla over vier borden verdelen. Rijstsalade erop scheppen.
Rijstsalade met makreel

hoofdgerecht
4 personen
485 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing en laten afkoelen. Peultjes schoonmaken, wassen en in ca. 4 minuten beetgaar koken. Afspoelen met koud water en laten uitlekken. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Vis van vel en graten ontdoen en in stukken verdelen. Rijst met vork losmaken. Groenten, vis en rijst mengen. Op smaak brengen met citroensap, zout en peper. Sla over vier borden verdelen. Rijstsalade erop scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 zakken witte rijst kant-en-klaar
150 g peultjes
1 komkommer
3 bosuitjes
1 gerookte makreel
2 eetlepels citroensap
½ zak gemengde friséesla




