bewaar
New York classic dog
New York classic dog
bewaar

New York classic dog

25 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

zonnebloemolie

2

uien

2 tl

karwijzaad

¼ zak

wijnzuurkool

2 el

antigua mosterd

1 blikje

tomatenpuree

8

Frankfurters

1 zak

melkwitte bakkerspunten

4

partysticks zoetzuur

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan. Bak de ui met het karwijzaad 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Laat de zuurkool uitlekken en vang het vocht op. Schep de zuurkool om met de mosterd en zet apart tot gebruik. Voeg het zuurkoolvocht met de tomatenpuree toe aan de uien, draai het vuur hoog en laat 5 min. zachtjes koken.

2

Verwarm ondertussen de worsten volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd de broodjes bovenop in de lengte in.

3

Schep op elk broodje 2 el zuurkool, hierop 1 partystick en 2 worsten. Verdeel vervolgens de gebakken uienringen erover.

tip

algemeenMet een salade erbij wordt dit gerecht een hoofdgerecht. Maak deze salade door de rest van de Frankfurters en partysticks in stukjes te snijden. Schep om met de rest van de zuurkool en 2 el mosterd.