bewaar
Wraps met ijsbergsla
Wraps met ijsbergsla
bewaar

Wraps met ijsbergsla

Fiësta: kruidige varkensreepjes op een wrap met frisse ijsbergsla.

30 min. bereiden
133waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

olijfolie extra vierge

2 tl

gemalen komijn

1 el

paprikapoeder

425 g

magere varkensreepjes

4

tomaten

1 krop

krop ijsbergsla

8

meergranen tortillawraps

200 ml

crème fraîche

Fiësta: kruidige varkensreepjes op een wrap met frisse ijsbergsla.

Aan de slag

1

Doe de olie in een kom en meng de komijn, het paprikapoeder en wat zout erdoor. Voeg het vlees toe en schep om. Laat 10 min. staan.

2

Snijd de tomaten in partjes. Snijd de sla in reepjes. Verhit een wok en roerbak het vlees op hoog vuur 3 min. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de wraps met de crème fraîche. Verdeel de tomaat, sla en het vlees erover en rol op.

3

Leg op een schaal en serveer, eventueel met extra crème fraîche.